هندزفري و هدفون

هندزفری و هدفون، هدست

 

این روزها اگر قصد خرید هدفون یا هندزفری را داشته باشید، با انبوهی از محصولات روبه‌رو می‌شوید که در عین شباهت‌های بسیار، تفاوت‌هایی اساسی با یکدیگر دارند. بنابراین پیدا کردن هدفون دل‌خواه می‌تواند تبدیل به تجربه‌ای سخت و زمان‌بر شود. از طرفی، تنوع بالای محصولات ممکن است شما را به‌سوی خرید کالایی اشتباه سوق دهد. برای جلوگیری از اتلاف وقت و خرید اشتباه، راهنمای خرید هدفون را مطالعه بفرمایید.

 

انواع ابزارهای گوش دادن به موسیقی از نظر داشتن یا نداشتن میکروفون

بسیاری از کاربران در گفت‌وگوهای روزمره، اصطلاحات هدفون، هندزفری یا هدست را به‌جای هم به‌کار می‌برند؛ درحالی‌که هرکدام از این وسیله‌ها کاربرد خاص خود را دارند. در یک دسته‌بندی کلی می‌توان این محصولات را به دو گروه دارای میکروفون و فاقد میکروفون تقسیم کرد. بنابراین به‌کمک آن‌ها می‌توانید به فایل‌های صوتی گوش دهید یا در صورت امکان، صدا هم ضبط کنید.

 

بدون میکروفون

دو دسته‌ی کلی ایرفون‌ ها و هدفون‌ ها در این گروه جای می‌گیرند. این محصولات به‌دلیل مجهز نبودن به میکروفون، قابلیت ضبط صدا یا برقراری مکالمه‌ی تلفنی را ندارند و تنها برای پخش موسیقی یا صداهای دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرند. اکثر کاربران همه‌ی ابزارهای این دسته را تحت عنوان هدفون می‌شناسند؛ اما با وجود کاربرد یکسان، ایرفون و هدفون فرق‌های زیادی با هم دارند.

 

ایرفون (Earphone)

ایرفون‌ها درواقع نسخه‌ی جمع و جور هدفون‌های غول‌پیکری هستند که دهه‌ی 1970 را تحت تاثیر قرار دادند. از اواخر دهه‌ی 1980 و با معرفی پخش‌کننده‌های همراه که تجربه‌ی گوش دادن به موسیقی را متحول کردند، کوچک شدن هدفون‌ها هم آغاز شد. ناگهان ایرفون‌ها به گزینه‌ای ایده‌آل برای لذت بردن از موسیقی در حین حرکت تبدیل شدند. این وسیله، سبک و خوش‌دست است و به‌راحتی جابه‌جا می‌شود؛ مزیتی که هدفون‌های بزرگ و جاگیر از آن محروم هستند. ایرفون همان‌گونه که از نامش پیداست، ابزاری شنیداری است که در گوش بیرونی قرار می‌گیرد یا به بخش داخلی گوش متصل می‌شود.

 

هدفون (Headphone)

هدفون‌ ها ورژن بزرگ‌تر ایرفون‌ ها هستند و کیفیت صدای بالاتری دارند. این وسیله روی گوش بیرونی می‌نشیند و ممکن است با توجه به سبک طراحی، آن را کامل بپوشاند. هدفون تجربه‌ی بهتری از گوش دادن به موسیقی را در اختیار کاربر می‌گذارد که این اتفاق با بستن راه ورود نویز خارجی، ارائه‌ی کیفیت صوتی کم‌نظیر و تولید صدای باس خیلی خوب رخ می‌دهد. اگرچه هدفون‌ها در حد ایرفون‌ها قابل‌حمل نیستند، اما برای تماشای فیلم، اجرای بازی‌های کامپیوتری و کارهای حرفه‌ای مانند ویرایش و میکس صدا، بهترین گزینه‌ی ممکن هستند. ضمن اینکه این محصولات به‌خاطر استفاده از بالشی که به گوش آسیب نمی‌زند، بسیار راح هستند. درمجموع، هدفون کیفیت صوتی بهتری دارد و از نظر سلامت شنوایی در جایگاهی بالاتر از ایرفون قرار می‌گیرد.

 

دارای میکروفون

این محصولات علاوه بر پخش موسیقی، قابلیت ضبط صدا را هم دارند و به‌کمک آن‌ها می‌توانید مکالمه‌ی تلفنی باکیفیتی داشته باشید. درواقع هندزفری و هدست به‌ترتیب همان ایرفون و هدفون هستند؛ با این تفاوت که به میکروفون مجهز شده‌اند.

 

هندزفری (Handsfree)

هندزفری مانند ایرفون جمع و جور است و به‌راحتی می‌توان آن را جابه‌جا کرد. کاربرانی که بیش‌تر وقت خود را خارج از منزل و به‌خصوص در حال رفت و آمد می‌گذرانند، ترجیح می‌دهند این وسیله را انتخاب کنند. با هندزفری می‌توانید به موسیقی مورد علاقه‌ی خود گوش کنید و به‌راحتی تماس‌های دریافتی را جواب بدهید. ضمن اینکه بعضی از انواع این محصول کیفیت ضبط نسبتا خوبی دارند و برای تولید محتوای صوتی آماتور مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

هدست (Headset)

هدست مخصوص کاربرانی طراحی شده که در جایی ثابت به مکالمه با دیگران می‌پردازند. اندازه‌ی بزرگ این وسیله، استفاده از آن را در فضاهای بیرونی دشوار می‌کند. اما از سوی دیگر، هدست نسبت به هندزفری، میکروفون قوی‌تری دارد و به‌خاطر توانایی بیش‌تر در دفع نویز، کیفیت پخش بهتری را هم به کاربر هدیه می‌دهد. گیمرها و اپراتورهایی که ساعت‌های زیادی را صرف گفت‌وگو با دوستان یا مشتریان می‌کنند، با انتخاب هدست، مکالمه‌ی باکیفیت‌تری خواهند داشت و گوش خود را کم‌تر در معرض خطر قرار خواهند داد.

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.